Wat heb jij nodig om je gezond en in balans te voelen?

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

18 april, 2019

Zo dan, wat een mechanisme!

Zo dan, wat een mechanismes hebben wij gecreëerd voor onszelf zeg!! Deze periode gebeurd er veel. Ik hoor het bij meer mensen om me heen. Er moeten oude patronen doorbroken worden. Mijn lijf voelt belast. Mijn nek doet al langere….

6 februari, 2019

Placebo vs Nocebo

PLACEBO   Placebo effect heb je vast eens van gehoord. Je krijgt een pil , die bestaat uit zoetstof en die dus geen werkzame bestanddelen én geen bijwerkingen heeft, die jou alleen maar meer ziek kunnen maken. De arts/behandelaar zegt….

24 januari, 2019

Regelmatig DUIZELIG!! En nu?

Regelmatig DUIZELIG!! En nu? Je kunt verschillende keuzes maken, zoals je dit altijd kunt doen! De vraag is, wat past het best bij jou om te doen. Ren je naar een arts? Ga je op zelfonderzoek uit? Ga je alternatieve….

23 januari, 2019

Puppy Power!

Pup in huis, LEUK!!, maar hoe gaat het met jou nu? Het is allemaal zo leuk! Zijn snuitje, zijn ondeugende streken, het mogen opvoeden en verzorgen van zo’n kleintje. Alsof je opnieuw een baby hebt. De eerste maand zie je….

10 januari, 2019

Lukt jou dat, echt tijd maken voor JOU?

Lukt jou dat, de keus maken om te kiezen voor jezelf en jouw ruimte daarin in te nemen? Tot voor kort lukte me dat niet hoor. Nu, na een roerig half jaar met verlies en geboorte, verdriet en plezier, voel….

19 juli, 2018

Maak jezelf vrij! Je hebt NU de kans

Wat trek jij je aan?? Stel je jezelf deze vraag wel eens? Welke emotie neemt de overhand bij jou? Of voel je eigenlijk helemaal niets. Laat jij je (onbewust) leiden door Angsten Boosheid en frustratie Verdriet Overdreven blijheid Ergens weet….

13 juli, 2018

De vakantie gaat beginnen. 6 weken lang! Leuk of niet

De vakantie gaat beginnen. 6 weken lang! Leuk of niet? Andere jaren vond ik het lastig om mijn eigen ruimte in te nemen. Dit resulteerde dan in, met enige regelmaat licht gefrustreerde reactie van mijn kant. Al werd er op….

23 maart, 2018

Spring…. en het vangnet verschijnt

Leer van het “proces van vertrouwen” van mijn klant. Een dame met goed gezond verstand, maar toch behoorlijk uit balans. Spring… en het vangnet verschijnt – is op haar van toepassing,  maar ook op jou!! Je ervaart een probleem, kijkt….

25 januari, 2018

Geweldig gesprek met de sigarenboer!

Geweldig gesprek met de sigarenboer, Wat een onzin hè Ik bracht mijn lot van de staatsloterij naar de sigarenboer om mijn 5 euro te innen! Wat een onzin hè, begint hij. Wat zijn ze de mensheid toch klein aan het….

8 december, 2017

IK WIL GEWOON HUILEN, MAG IK!!

Mag jij huilen van jezelf? Mocht je huilen van je ouders? Gaat het er steeds om wat de ander er van zal vinden? Hoeveel mensen mogen er NIET huilen? Velen! als je het mij vraagt. Tijdens de opvoeding wordt er….

Menu Title