Wat heb jij nodig om je gezond en in balans te voelen?

Schrijf je in voor mijn inspiratiemail

Moed
9 oktober, 2022

Je moet MOED hebben

Soms zakt de moed je in de schoenen. Omdat je weer voor de ander kiest en niet voor jezelf! In je leven kom je hoe dan ook in situaties waarbij je heel graag voor jezelf wilt kiezen, maar door een….

brood
5 augustus, 2021

Brood, daar zit wat in! OF niet…

Brood, daar zit wat in! OF niet… hoe zit het nou eigenlijk.. We hebben geleerd dat bruin brood beter is, omdat er meer vezels in zitten. Zijn dit de vezels die we nodig hebben? En hebben we brood eigenlijk wel….

Sonja Zuidema
8 juni, 2021

Vermindert geheugen door slechte darmwerking

Vermindert geheugen door slechte werking darmen Dat klinkt bijzonder toch! Toch is het zo, maar hoe werkt dat dan? Je hersenen krijgen simpelweg te weinig energie! Op het moment dat jouw darmen verhoogd doorlaatbaar zijn, komen er allerlei stoffen in….

Sonja Zuidema
18 mei, 2021

Als je nu jezelf niet serieus gaat nemen, wanneer dan wel!?

Als je nu jezelf niet serieus gaat nemen, wanneer dan wel!? Luister naar wat jouw lijf te zeggen heeft! Jouw lijf is een wegwijzer, een richting aangever. Het laat je weten hoe het met je gaat. Dan is het extra….

Sonja Zuidema
3 mei, 2021

Stof tot nadenken als het om je gezondheid gaat

Wat is gezondheid voor jou? In hoeverre volg jij jouw innerlijke stem? Dit kan voor iedereen anders zijn. Artsen denken wellicht dat ze de wijsheid in pacht hebben. Zeker wanneer jouw lijf aangeeft dat het niet zo lekker gaat. Maar….

E-Boek, #liefzijnvoorjezelf
1 februari, 2021

Verandering integreren, maar dan echt!

Verandering integreren, maar dan echt! Dit is enorm belangrijk!   Gevolgen van slechte gewoontes, zeker ook op langer termijn: – Darmproblemen/spijsverteringsproblematiek – Moeheid – Depressief en neerslachtig gevoel – slaapstoornissen – diabetes Type 2, bloedsuikerbalans probleem – cortisol resistentie –….

Stap voor stap
27 november, 2020

Met kleine stapjes kom je er juist !

Kleine Stapjes! Iets als; beter 1 vogel in je hand, dan 10 in de lucht, maar dan anders ????   Het gaat niet snel genoeg. Zo voelt het vaak als iemand bij mij komt voor een sessie. “Ik wil heel….

#gezondheid #energetischCoach #coach #persoonlijkeontwikkeling #inzicht
9 november, 2020

Gezondheid vs Innerlijke stem

Wat is gezondheid voor jou? In hoeverre volg jij jouw innerlijke stem? Dit kan voor iedereen anders zijn. Artsen denken wellicht dat ze de wijsheid in pacht hebben. Zeker wanneer jouw lijf aangeeft dat het niet zo lekker gaat. Maar….

Sonja Zuidema
13 oktober, 2020

Ik keek naar mijn tenen keek en ik schrok!

Het is oktober. Het wordt kouder. We pakken onszelf in. Sokken weer aan, toffels en schoenen en laarzen liefst met een lekker warme binnenkant. Ik ben wel van mening dat je je lekker warm moet houden in deze tijd. Het….

lichaamsniveaus
30 augustus, 2019

Op welk niveau voel jij je geraakt?

Wij mensen bestaan uit energie met een lichaam. Meerdere lichamen eigenlijk. Mentaal, Emotioneel, Fysiek en Spiritueel (zie plaatje Vera Helleman) Onze Essentie verbonden met de Bron, het Universum, Creatie zit in een lichaam. Zo kunnen we op de wereld onze….