Wat heb jij nodig om je gezond en in balans te voelen?

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Referenties

Lieve Sonja

Ben bij jouw gekomen omdat ik niet zo lekker in mijn vel zat ,ik werd door jouw op mijn gemak gesteld en ik kon mezelf zijn
Nadat ik de 1e sessie had gehad voelde ik dat er verandering in gang werd gezet.
ik wilde op een andere manier omgaan met relatie ,s  en daar mijn best voor gaan doen
Ik had de opdracht iedere dag een intentie in te zetten  dit was best moeilijk maar door het te gaan doen lukte het wel
Jij gaf mij een veilig gevoel en alles kon bij jouw in je praktijk

ik ben veranderd ben gaan groeien en daar ben ik erg blij mee
Jij gaf mij inzicht in mijn leven en dat had ik nodig alles op een rijtje te gaan zetten en blij en gelukkig verder te gaan
Na 3 afspraken kan ik weer verder ook weet ik als er weer eens iets in mijn leven gebeurd ik je altijd kan benaderen  om een afspraak  te maken

Andere mensen zou ik jouw ook aan raden omdat je een lieve vrouw bent en ieder in zijn waarde laat en een manier gaat zoeken om je verder te helpen

 Lieve Sonja heel erg bedankt dat jij mij in deze fase van mij leven geholpen heb ik ga er weer positief mee verder Mevr R

 

 

Mijn reactie

Het was een feestje om met jou te mogen werken!

Je bent de confrontatie aangegaan met de rugzak die je met je meesleurde.
We hebben er afscheid van genomen, zonder het zwaar te maken.
Hij woog toch wel wat, dat heb je wel gevoeld.
Oud weg en dit maakte plaats voor nieuwe energie.

Jij maakt de keuzes die goed zijn voor jou.
Je hebt heel hard gewerkt. Ik kan van alles aanreiken, maar als jij er niets mee deed
was je niet zo ver gekomen. Dus, wees trots op wat je zelf gedaan hebt.

Ik ben heel blij dat je nu vanuit nog meer positiviteit en zelfrespect in jouw leven staat!
Veel plezier met alles wat je doet! En wees trots op wie je nu bent, de nieuwe JIJ!

 

 

Mevr R

Zo’n lief appje!

Ons gesprek en het komen tot bepaalde inzichten heeft mij zeker geholpen.
Ik besef mij goed dat ik ook tevreden moet zijn met kleine muizenstapjes i.p.v. gelijk mijn einddoel willen bereiken en denken dat dat binnen een paar dagen lukt.
Je aanwezigheid en oprecht geïnteresseerde luisterend oor doen mij op zichzelf al veel goed.
Je straalt zo veel rust, wijsheid en oprechtheid uit.
Bedankt daarvoor

liefs winnie

 

Mijn reactie:

Winnie, met hoofdletter ;O)
Jij hebt zoveel te geven, zeker ook aan jezelf. Jij bent jouw basis, jouw thuis voor jou en daarmee voor jouw omgeving.
Iedere keer één stap die integreert is echt gelijk een stap vooruit.
Wanneer je iedere keer 3 stappen denkt te zetten en je valt er 2 terug heb ik ook een stap gezet, maar dan is het vaak toch minder “al” gewoon voor je en dus niet helemaal geïntegreerd in jouw leven.
Wees bewust van je proces en monitor jezelf steeds.

Heel erg bedankt voor jouw lieve appje.

 

 

Winnie

Bij binnenkomst direct een warm onthaal. Sonja gaf mij direct het vertrouwen dat ik mijn verhaal mocht doen. Ik mocht mijn moment pakken gaf ze aan. Dat heb ik gedaan.

Ik kwam bij Sonja nadat ik ook al sessies en EMDR had gehad bij een psycholoog maar mijn verdriet en boosheid naar aanleiding van een trauma een jaar geleden waren nog groot. Ik bevond mezelf voor mijn gevoel in een diepe ravijn waar geen uitweg uit mogelijk was.

De combinatie van praten/luisteren , innerlijk kind stukken aanraken/verwerken en een Energetische behandeling heb ik als heel erg fijn ervaren.
Sonja heeft me op weg geholpen ik klim langzaam weer omhoog en voel mijn eigen kracht.
Sonja bedankt dat je een tijdje met mij mee hebt gelopen op mijn levenspad.                                         Jouw aandeel is van grote waarde. Liefs!

 

Mijn reactie:

Wow, wat ben jij in 3 sessies vooruit gekomen. Wat een rust kun jij al nu ervaren na jou toch zeer stressvolle jaar.
Wat een cadeau aan mij, dat je al na de eerste sessie voelde de psycholoog gedag te kunnen zeggen en volledig met mij verder ging.
Je pakt het zo mooi op, je neemt de informatie ook heel serieus en dat is zo belangrijk in je proces.
Je neemt jezelf meer en meer serieus, prachtig om te zien. Ik vond het heel fijn en ben dankbaar dat ik met je mocht werken.

Alle goeds lieverd en respect voor je keus om anoniem toch iets te laten posten.

Anoniem

na 6 jaar eindelijk het huis verkocht! Na een sessie opstellingen met Beryl en het huis

Zou je mij aanbevelen bij anderen en waarom?

Ik zou Sonja zeker aanbevelen bij anderen omdat ze iemand is waar je je gelijk bij op je gemak voelt en waar je mag aangeven waar je je prettig bij voelt en waarbij niet. Niets moet, alles mag. Ze straalt een bepaalde warmte uit waardoor ik me echt heel prettig heb gevoeld en ik ook durfde om mezelf te laten gaan en gevoelens toe te laten.

 

Waarom heb je contact met mij gezocht?

Ik heb contact gezocht omdat ik Sonja bij een klantendag had ontmoet en het met haar over de verkoop van mijn huis heb gehad. Mijn huis stond al 6 jaar te koop en het werd maar niet verkocht. We hebben het er toen over gehad of ik het huis wellicht onbewust niet kon loslaten. Dit ivm de herinneringen die ik daar heb gehad en het iets was waar ik na mijn scheiding zelf een leven had opgebouwd.

 

Wat is er veranderd na de sessie?

Na de sessie bij Sonja kon ik het huis loslaten, was ik in staat om te beseffen dat ik dit huis niet nodig meer had en dat de herinneringen toch in mijn hart zitten.

 

Kun je zeggen dat de sessie de verkoop van je huis heeft bevorderd?

Ik denk dat zeker heeft bijgedragen aan de verkoop. Ik voelde dat ik het los had gelaten en dat het goed zou zijn als er nieuwe mensen in konden gaan wonen. Ik heb bij iedere bezichtiging tegen mezelf gezegd dat het goed was als zij het wilde kopen. En uiteindelijk is dat ook gebeurt!

 

Beryl

De sessie met mijn hond Kianga was heel heftig. Omdat ze al langere tijd afstandelijker was geworden…en zich niet goed wilde laten aanraken, hebben wij een healings sessie gepland, online !

Wat ik het meeste herkende tijdens de sessie is dat die afstandelijkheid ook een deel van mezelf is( was). Ik ben vaak zelf ook heel afstandelijk geweest omdat ik niet ( aan )geraakt wilde worden, en deed dit puur uit eigenbescherming.

Toen Kianga tijdens de sessie met behulp van visualisatie weer in mijn schoot kwam liggen…voelde ik dat het ijs werd gebroken.. diep in mijn hart…en een deur ging weer open.
De tranen liepen over mijn wangen en konden nauwelijks meer stoppen. Wat een heftige maar ook mooie healing.

Ik voel alweer mijn ogen vochtig worden, zo aangrijpend dat het was.

Door jou warmte die je uitstraalt, je geduld en je professionele aanpak Sonja, kon het ijs gebroken worden.

Dankjewel voor alle hulp?
En ik hoop dat dit een mooie bijdrage is voor je website
Lieve groet
Simone Ruyters ?

_________

Mijn reactie:

Kippenvel Simone!
Wow, mooi hoe je het gevoel terug kunt halen. Door dit te doen kan er opnieuw heling plaats vinden.

Dank je wel??

Simone en haar mooie Kianga

In september 2016 viel mijn oog op een berichtje op Facebook waarin stoelmassages aangeboden werden bij Waar door Sonja.
Aangezien op dat moment zaken op mijn werk niet lekker liepen waardoor ik helemaal in mijn piekermodus zat besloot ik mezelf dit kado te doen.
Vanaf het eerste oogcontact was er een vertrouwd gevoel. Dit werd in eerste instantie vooral veroorzaakt doordat Sonja van top tot tegen uitstraalt dat ik mocht ( en mag) zijn wie ik ben.


Tijdens de stoelmassages kwamen veel opgekropte emoties los waardoor ik gevoelsmatig 10 kilo lichter en luchtiger de winkel verliet.
Ik nam mezelf voor om af en toe mezelf een “Sonjamassage” te gunnen.


Toen werd mijn wereld in oktober op z’n kop gezet door het plotselinge overlijden van mijn petekind Mariëlle. Als oudste dochter van mijn zus heb ik haar gekoesterd vanaf de dag dat ze geboren werd.
Ik voelde mezelf alsof ik aan een paar vingers boven een afgrond bungelde.
De bodem zag ik niet. Instinctief koos ik ervoor om naar Sonja te gaan. In alle hectiek lukte het me met haar hulp om mijn heftige emoties toe te durven laten en ontstond er langzamerhand meer balans tussen voelen en denken.
Nu, na ruim een half jaar durf ik te zeggen dat ik weer vaste grond onder mijn voeten voel.
door Sonja en haar tips en tools ben ik niet gevallen maar is het me gelukt om mezelf op de rand te trekken en op te staan om verder te gaan.

 

Mijn reactie: Zo dankbaar dat ik jou mag begeleiden!
Je werkt ook hard aan jezelf. Je doet de opdrachten en neemt de tips ter harte. Je geeft jezelf echt de kans om stukken, waar je tegen aanloopt, aan te gaan.
Steeds opnieuw. Het is soms pittig, maar meer dan waard. Ik weet dat jij dit ook zo vindt.

Anne Marie van Essen

  • Wat was de reden waarom je bij kwam of wat was het probleem dat je had voordat je bij me kwam? Ik kwam bij jou met fysieke pijn, overbelasting van mijn hele zijn door het vele vocht in mijn nieuwe huis. Ik was ten einde raad en voelde dat jij mij zou kunnen helpen. Ik appte je een soort van “ten einde raad berichtje” en je appte mij al snel terug….nog wel vanaf je vakantieadres, zo bijzonder! Ik plande mij al direct in voor na je vakantie. Dat was gelukkig al snel.
  • Wat is jouw grootste winst toen je bij mij bent geweest? Tijdens jouw massage voelde ik de paniek en het gevoel dat ik aan het overleven was uit me wegstromen en er kwam ontspanning en rust voor terug. Ook de pijn bleef eventjes weg, fantastisch! Na afloop, hebben we nog een tijdje gepraat. Je raakte me met dit gesprek, het was heel fijn. Ik ging anders weg, dan toen ik bij je kwam. Ik voelde me gezuiverd, gevoed en opgeladen. Zo mooi.
  • Waarom zou je mij aan andere mensen adviseren? Wat je doet klopt. En het allermooiste en fijnste is, vind ik, dat je je vanuit jou puurheid en zuiverheid verbindt met degene die jou hulp vraagt, met een zacht empathisch vermogen. Het enige wat de ander hoeft is te “zijn”.

 

Nettie

Wat heel herkenbaar was uit de reading is het volgende:

Mao nodigt me uit om me meer daadkrachtig op te stellen. Ze vind het lastig dat ik steeds zo twijfel.
Ze geeft door: laat je mannelijke kant maar eens zien en ga staan voor wat je voelt en weet en voor de keuzes die je maakt.
Mao geeft ook aan dat ik mijn wijsheid mag gaan inzetten.

Bovenstaande heeft bij mij een proces in gang gezet. Dit heeft er toe geleid dat ik nu keuzes ga maken met betrekking tot het werk wat ik doe.

Minder uren werken op de dialyse en meer uur in de praktijk. Maar ook welke taken wil ik op de afdeling dialyse blijven doen.
Ik ben nu dialyseverpleegkundige en kwaliteit coördinator. Mijn taak als kwaliteit coördinator heb ik nu neergelegd.

Ook heb ik de keuze gemaakt om het traject van praktijk ervaring te volgen om zo mijn praktijk nog beter neer te zetten.

Aanvullend van mij: Mao is de poes van Miranda. Mao zat niet lekker in haar vel en Miranda wilde uitzoeken waarom.
De healing zorgt voor meer balans, alles wat er los komt, wat ik voel,ervaar en verneem tijdens een sessie deel ik met Miranda en zo komen we samen tot een geheel.
De sessie heeft Miranda een zet in de goede richting gegeven. De keuze om een traject van praktijk ervaring te volgen is super. Ook Miranda gaat zich inzetten om dieren en hun mens te helpen!
Spannende stap, maar ze gaat het wel doen.

Mao liet later nog wel andere fysieke klachten zien. Dierenarts en andere voeding zorgt er nu voor dat het beter met haar gaat.
Dit laatste heeft Miranda zelf kunnen doen, omdat ze beter heeft geleerd om te vertrouwen op haar gevoel en daarin haar stappen te zetten.

Kijk eens naar de foto, wat een schitterend contact die twee hebben. Wat een vertrouwen en liefde!

Miranda Frijters & Mao

Na een lastig jaar met veel spanning en drukte, merkte ik dat alles in mijn lijf steeds meer vast kwam te zitten.
Ik benaderde eerst een andere salon, maar kreeg geen reactie. En toen dacht ik ineens aan die keer, jaren geleden, dat ik een massage van Sonja had gekregen tijdens een beurs en ik besloot haar te mailen. Ik kon al snel terecht en ik voelde mij meteen op mijn gemak. De salon zelf voelt als een warm bad, een fijn gesprekje met Sonja vooraf hielp mij om me open te stellen en de massage was echt een cadeautje aan mezelf.
Nu, een aantal massages verder, voelt mijn lijf wat lichter en prettiger. Ik voel het eerder als het weer vast gaat zitten en probeer dan wat meer bij mezelf te blijven en los te laten. Voorlopig blijf ik mezelf dit cadeautje zo nu en dan gunnen en ik zou iedereen die behoefte heeft aan een ontspannende en helende massage in een ‘warm bad’ zeker aanraden een bezoekje te brengen aan TotaCura. Je krijgt er geen spijt van.

Bianca Mailly

Bianca Mailly

De reden dat ik bij Sonja terecht ben gekomen is dat ik een duwtje in de goede richting nodig had.

Wist waar het probleem zat maar kon er nog niet

op de juiste wijze mee omgaan.

Nadat jij bij mij de knelpunten letterlijk had aangeraakt

en wij een mooi gesprek hadden gehad ben ik

opgelucht en heb ik dingen losgelaten.

Om vanuit mijn hart verder te kunnen gaan.

Zou Sonja iedereen aanbevelen zij handelt vanuit haar hart

liefdevoller en puurder kan het niet zijn.

Respect voor de persoon die anoniem wil blijven

Menu Title