Wat heb jij nodig om je gezond en in balans te voelen?

Schrijf je in voor mijn inspiratiemail

AVG – algemene verordering gegevensbescherming

Privacy verklaring Sonja Zuidema
Per 25 mei 2018                 

Sonja Zuidema, KvK  50720864, contactpersoon Sonja Zuidema, gevestigd aan Prins Bernhardstraat 57, 3262 SM Oud Beijerland en te bereiken op info@sonjazuidema.nl of telefonisch op 06 24228535.

Bij aanmelding voor de nieuwsbrief via de link op de homepage van mijn website www.sonjazuidema.nl worden jouw naam en e-mailadres bewaard om de nieuws- en inspiratie brief te sturen en je op de hoogte te houden van andere marketing acties. Je ontvangt in de bevestigingsmail ook een link naar de privacy verklaring. Jouw opgegeven gegevens blijven in het mailsysteem opgeslagen. De gegevens blijven bewaard totdat je je uitschrijft, omdat je niet langer mijn mail wenst te ontvangen. Dit kun je altijd zelf doen door onderaan de nieuwsbrief op uitschrijven te klikken. Ook kun je altijd jouw gegevens aanpassen, wanneer er iets voor je is gewijzigd.

Op dit moment stuur ik eens per maand tot 2 maanden een Inspiratiemail. Het kan zijn dat in de loop van het jaar dit vaker voor gaat komen. Het doel is om jou te voorzien van tips en handvatten die je inzichten geven voor jouw dagelijkse leven. Die jouw leven verrijken, zodat je bewuster kan nadenken over wat goed is voor jou. Soms is dat enkel een tekst, soms een filmpje. Mogelijk aangevuld met data voorstellen voor evenementen en workshops, alswel een (engel)kaartje die getrokken wordt met de bijbehorende uitleg.

Bij het kopen van een product of dienst, stuur je mij een email of we hebben telefonisch contact. Daarbij verzamelen we jouw naam, mailadres en telefoonnummer, om ervoor te zorgen dat de aangevraagde product of dienst in goede orde kan worden ontvangen.

Bewaartermijnen

Wij bewaren jouw gegevens zolang je cliënt bij me bent. Dit betekent dat wij jouw klantprofiel bewaren totdat je aangeeft dat je niet langer van mijn diensten gebruik wenst te maken. Als je dit bij me aangeeft zal ik jouw gegevens verwijderen uit alle systemen waar jouw gegevens voorkomen. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dien ik facturen met jouw (persoons-)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt bewaren.

Bij het kopen van een product of dienst, worden ook woonadres en andere persoonlijke gegevens gevraagd. Door middel van een informatie formulier welke via email uitwisseling zal plaatsvinden.

Alle gegevens worden opgeslagen op mijn pc, welke is voorzien van een eigen inlog, die regelmatig wordt aangepast. De pc alswel de map met persoonlijke gegevens worden in een afgesloten kast bewaard.

Je hebt te allen tijde recht op inzage, aanpassing en verwijdering van persoonsgegevens. Dit verzoek kun je indienen door een mail te sturen naar info@sonjazuidema.nl met het verzoek voor inzage, verwijdering of aanpassing van jouw persoonsgegevens. Je krijgt hierover per mail bevestiging.

De gegevens die te goeder trouw zijn verstrekt aan Sonja Zuidema zullen in geen geval en zeker niet zonder jouw nadrukkelijke toestemming worden verstrekt aan derden.

Bij wijzigingen in het privacy beleid of beveiligingsupdates zullen in deze privacyverklaring worden aangevuld. Deze zijn te allen tijde inzichtelijk op de website www.sonjazuidema.nl
In geval van beëindiging van Sonja Zuidema om welke reden dan ook, zullen alle persoonsgegevens worden verwijderd uit het mailsysteem en uit de computers waar deze gegevens staan opgeslagen.

Automatisch verzamelde gegevens

Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens.

 

Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd over het privacy beleid.

www.sonjazuidema.nl          info@sonjazuidema.nl                     06 2422 8535             KvK 50720864