Wat heb jij nodig om je gezond en in balans te voelen?

Schrijf je in voor mijn inspiratiemail

Praktijk voor Bewust leven en mijn rol als Energetisch Coach

TotaCura Massage & Healing voor mens en dierHoi, mijn naam is Sonja. Samen met mijn man heb ik een dochter Teddi. Mijn konijnen en katten horen ook zeker bij het gezin! Dit kost veel tijd, maar dat doe ik met zoveel liefde. Hier om heen bouw ik aan mijn praktijk, Totacura Behandelt. Voorheen was de naam TotaCura Massagepraktijk, maar omdat ik in de loop der tijd steeds meer doe dan alleen masseren, dekte dit niet meer de lading. Vandaar mijn naamswijziging naar TotaCura Behandelt, Praktijk voor Bewust Leven.
Energetisch Coach.

Masseren is echt super om te doen, maar er is zoveel meer. Ik help mensen inzicht te krijgen in wat er speelt in hun leven en waar ze werkelijk last van hebben en van daaruit meer voor de liefde en levensplezier te kiezen.
Hierdoor komen mensen dichter bij henzelf.

Ook maak ik gebruik van de kracht van het Universum en indien nodig van Bach Bloesem Remedie of de kracht van stenen. Met de biosensor kan ik testen welke Bach remedie of steen het belangrijkst is om in te zetten.

Onderweg…

Ook ik herken de onzekerheden, bepaalde angsten, perfectionistische neigingen en de overtuiging “kan ik het wel”, keuzes maken die goed zijn voor mij.
Nu nam ik altijd aan dat dit een negatief aspect is, maar dat hoeft het helemaal niet te zijn. Iemand vertelde mij, maar dit houdt jou toch scherp?!
Eigenlijk is dat ook wel zo. Ik hoef er niet in door te slaan natuurlijk.

Doordat ik steeds beter weet wat ik nodig heb, wat bij me past, wat mijn valkuilen zijn en waar ik blij van wordt, kan ik steeds beter kiezen.

Mijn valkuil is wel dat ik alles leuk en interessant vind en daardoor alles door elkaar ben gaan doen. Dit werkte natuurlijk niet. Dat bracht verwarring. Toen heb ik een tijdje niets gedaan. Dit was een goede zet, dit gaf rust en openheid. Nu doe ik nog steeds veel en vind ik nog steeds alles leuk en interessant, maar ik kies beter en lukt het me beter te focussen.

Inmiddels ben ik bezig met een opleiding tot Energetisch Coach! Zo gaaf!
Omdat ik ontdekt heb dat dit ècht bij me past, wil ik er meer over weten.
Ik heb nu al zulke mooie gesprekken met mensen die ik tegenkom en kan hun al waardevolle inzichten geven.
Hier hebben ze hun hele leven profijt van. Hoe mooi!

Ik wens iedereen toe de beste versie van zichzelf te worden. Het beste uit het leven te halen en de mogelijkheden te blijven onderzoeken.
Dit kan echt alleen als je begrijpt hoe je zelf in elkaar zit en waar je nog werk te doen hebt.
En dan bedoel ik; waar loop je tegenaan en hoe kun je dit anders doen. Zonder afbreuk te doen aan wie jij bent diep van binnen.

Ik neem mensen heel graag mee in een groeiproces. Een proces waarin men zichzelf kan herkennen en waarin men leert anders om te gaan met de buitenwereld.
Want die buitenwereld is alleen maar een spiegel. Daar waar je last van hebt, daar mag je mee spelen en oefenen.
Want wanneer jij last hebt van de ander, kan het zomaar zo zijn dat iets in jou nog aangeraakt wordt waardoor je je boos, verdrietig, gefrustreerd of anders voelt.
En daar ga ik graag mee aan de slag, samen met jou. Vanuit veiligheid en ontspanning.

Ook is ontstaan dat ik meer met dieren wil gaan werken. September 2014 startte mijn cursus. Daar had ik zo’n zin in. Communiceren en  healen met dieren en van daaruit kijken hoe ik een dier en het gezin kan helpen. Of dit mijn werkelijke doel is, weet ik niet. Daar kom ik wel achter. Dat maakt eigenlijk niet uit. Als ik een dier mag helpen vind ik dat geweldig!
Daar komt ook de titel tot stand “Onderweg”. Je bent je hele leven onderweg naar een nieuwe fase.

Leef in het Nu en van daaruit onderweg.

Liefs,

Sonja