Wat heb jij nodig om je gezond en in balans te voelen?

Schrijf je in voor mijn inspiratiemail

Nettie

13 april 2017 •
  • Wat was de reden waarom je bij kwam of wat was het probleem dat je had voordat je bij me kwam? Ik kwam bij jou met fysieke pijn, overbelasting van mijn hele zijn door het vele vocht in mijn nieuwe huis. Ik was ten einde raad en voelde dat jij mij zou kunnen helpen. Ik appte je een soort van “ten einde raad berichtje” en je appte mij al snel terug….nog wel vanaf je vakantieadres, zo bijzonder! Ik plande mij al direct in voor na je vakantie. Dat was gelukkig al snel.
  • Wat is jouw grootste winst toen je bij mij bent geweest? Tijdens jouw massage voelde ik de paniek en het gevoel dat ik aan het overleven was uit me wegstromen en er kwam ontspanning en rust voor terug. Ook de pijn bleef eventjes weg, fantastisch! Na afloop, hebben we nog een tijdje gepraat. Je raakte me met dit gesprek, het was heel fijn. Ik ging anders weg, dan toen ik bij je kwam. Ik voelde me gezuiverd, gevoed en opgeladen. Zo mooi.
  • Waarom zou je mij aan andere mensen adviseren? Wat je doet klopt. En het allermooiste en fijnste is, vind ik, dat je je vanuit jou puurheid en zuiverheid verbindt met degene die jou hulp vraagt, met een zacht empathisch vermogen. Het enige wat de ander hoeft is te “zijn”.