Wat heb jij nodig om je gezond en in balans te voelen?

Schrijf je in voor mijn inspiratiemail

Beryl

31 januari 2018 •

na 6 jaar eindelijk het huis verkocht! Na een sessie opstellingen met Beryl en het huis

Zou je mij aanbevelen bij anderen en waarom?

Ik zou Sonja zeker aanbevelen bij anderen omdat ze iemand is waar je je gelijk bij op je gemak voelt en waar je mag aangeven waar je je prettig bij voelt en waarbij niet. Niets moet, alles mag. Ze straalt een bepaalde warmte uit waardoor ik me echt heel prettig heb gevoeld en ik ook durfde om mezelf te laten gaan en gevoelens toe te laten.

 

Waarom heb je contact met mij gezocht?

Ik heb contact gezocht omdat ik Sonja bij een klantendag had ontmoet en het met haar over de verkoop van mijn huis heb gehad. Mijn huis stond al 6 jaar te koop en het werd maar niet verkocht. We hebben het er toen over gehad of ik het huis wellicht onbewust niet kon loslaten. Dit ivm de herinneringen die ik daar heb gehad en het iets was waar ik na mijn scheiding zelf een leven had opgebouwd.

 

Wat is er veranderd na de sessie?

Na de sessie bij Sonja kon ik het huis loslaten, was ik in staat om te beseffen dat ik dit huis niet nodig meer had en dat de herinneringen toch in mijn hart zitten.

 

Kun je zeggen dat de sessie de verkoop van je huis heeft bevorderd?

Ik denk dat zeker heeft bijgedragen aan de verkoop. Ik voelde dat ik het los had gelaten en dat het goed zou zijn als er nieuwe mensen in konden gaan wonen. Ik heb bij iedere bezichtiging tegen mezelf gezegd dat het goed was als zij het wilde kopen. En uiteindelijk is dat ook gebeurt!