Wat heb jij nodig om je gezond en in balans te voelen?

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

23 januari, 2019

Puppy Power!

Pup in huis, LEUK!!, maar hoe gaat het met jou nu? Het is allemaal zo leuk! Zijn snuitje, zijn ondeugende streken, het mogen opvoeden en verzorgen van zo’n kleintje. Alsof je opnieuw een baby hebt. De eerste maand zie je….

10 januari, 2019

Lukt jou dat, echt tijd maken voor JOU?

Lukt jou dat, de keus maken om te kiezen voor jezelf en jouw ruimte daarin in te nemen? Tot voor kort lukte me dat niet hoor. Nu, na een roerig half jaar met verlies en geboorte, verdriet en plezier, voel….

19 juli, 2018

Maak jezelf vrij! Je hebt NU de kans

Wat trek jij je aan?? Stel je jezelf deze vraag wel eens? Welke emotie neemt de overhand bij jou? Of voel je eigenlijk helemaal niets. Laat jij je (onbewust) leiden door Angsten Boosheid en frustratie Verdriet Overdreven blijheid Ergens weet….

13 juli, 2018

De vakantie gaat beginnen. 6 weken lang! Leuk of niet

De vakantie gaat beginnen. 6 weken lang! Leuk of niet? Andere jaren vond ik het lastig om mijn eigen ruimte in te nemen. Dit resulteerde dan in, met enige regelmaat licht gefrustreerde reactie van mijn kant. Al werd er op….

23 maart, 2018

Spring…. en het vangnet verschijnt

Leer van het “proces van vertrouwen” van mijn klant. Een dame met goed gezond verstand, maar toch behoorlijk uit balans. Spring… en het vangnet verschijnt – is op haar van toepassing,  maar ook op jou!! Je ervaart een probleem, kijkt….

25 januari, 2018

Geweldig gesprek met de sigarenboer!

Geweldig gesprek met de sigarenboer, Wat een onzin hè Ik bracht mijn lot van de staatsloterij naar de sigarenboer om mijn 5 euro te innen! Wat een onzin hè, begint hij. Wat zijn ze de mensheid toch klein aan het….

8 december, 2017

IK WIL GEWOON HUILEN, MAG IK!!

Mag jij huilen van jezelf? Mocht je huilen van je ouders? Gaat het er steeds om wat de ander er van zal vinden? Hoeveel mensen mogen er NIET huilen? Velen! als je het mij vraagt. Tijdens de opvoeding wordt er….

28 november, 2017

Sta eens stil!

Doe nou eens rustig! Wat maakt dat je altijd alles snel wilt doen en daardoor voorbij gaat aan jezelf en de mooie dingen in het leven? Stil staan bij wat er is, dat is echt een dingetje voor de mensheid,….

7 november, 2017

Jij oordeelt ook, weet ik zeker!

Jij oordeelt ook, weet ik zeker! Ja, en ik ook. Hoe mooi zou het leven zijn als we allen stoppen met oordelen! Misschien lukt dat niet helemaal, maar er is wel een weg naar heling die ik met je wil….

10 oktober, 2017

Neem jij jezelf eigenlijk wel serieus?

Als ik vraag, “wat heb jij nodig”, wat denk jij dan? Waarschijnlijk iets anders dan ik. Misschien denk je aan welke boodschappen je nodig hebt. Of dat je wel iemand zou willen die het huishouden voor je doet, zoiets. Bij….

Menu Title