Wat heb jij nodig om je gezond en in balans te voelen?

Schrijf je in voor mijn inspiratiemail

TC Compleet

TC Compleet - Prakijk massage en healing Oud BeijerlandWanneer je vastloopt in jezelf kun je meestal wel wat ondersteuning gebruiken.
Loop je emotioneel vast, dan ga je dat in je fysieke lichaam merken.

Ik bied je graag een veilige plek waarin je vanuit openheid je verhaal kunt doen.

Wanneer je bij me komt, gaan we onder het mom van een kopje thee bespreken hoe het nu met je gaat.
Voordat je komt krijg je een korte vragenlijst toegestuurd die je mag invullen en terugsturen. Dit geeft mij alvast een beeld. Soms kan ik vast wat voor bereiden.

D.m.v. spiegelen en doorvragen, ik noem dit het intuïtieve coachen, gaan we kijken wat er nu het zwaarste weegt voor je en waar we de focus op leggen om aan te werken.
Hierbij kunnen er verschillende tools ingezet worden. Visualisatie, meditatie, affirmaties, aromatherapie, healing en massage. We werken aan bewust worden van waar jij nu staat en wat je nodig hebt om verder te komen. Meestal zijn er een paar sessies nodig om een en ander te integreren.
Je krijgt handvatten mee voor thuis. Soms zelfs een opdracht.

Op de tafel mag je gaan ervaren wat de aanraking met je doet. Je wordt meestal ook in je emotie geraakt. Je hebt misschien wel gedachtes over onderwerpen waarvan je dacht dat je er klaar mee was. Soms wordt er enkel rust ervaren. Alles is mogelijk en alles mag er zijn.

Na de behandeling bespreken we nog kort wat je hebt ervaren.
Alhoewel soms is het al voldoende en sluiten we gewoon af.
Alles in overleg en afstemming met elkaar.

“Je bent wie je bent, niemand meer, niemand minder”


TC Compleet uit de praktijk:

Iemand die continue maar ja blijft zeggen op alle vragen zowel vanuit werk als privé.
Dus eigenlijk voor niet zichzelf kiest. Door middel van intuïtieve coaching kwamen we er uit waarom deze persoon niet voor zichzelf kiest. Zijn grenzen niet bewaakt.
Door praktische handvatten is deze persoon gaan oefenen. Bij het terugkomen en vertellen erover kreeg de persoon een gevoel bij wat er gebeurt was. Het kiezen voor zichzelf voelde erg goed.
Op de tafel gaf de persoon niet goed aan hoe deze wilde liggen. Ik had wel door dat er ondersteuning nodig was. Na een hele poos vroeg ik, wil je een voetenrol? Ja, dat wilde ik al vragen, maar dat deed ik niet. Heel mooie ervaring! Hiermee was de persoon niet goed aan het zorgen voor zichzelf. Prachtige bewustwording!

Jouw persoonlijke grens bewaken is meestal een uitdaging. Dit is een proces, maar als je er open voor staat, dan ga je je steeds steviger voelen. Deze persoon heeft geleerd beter te kiezen voor wat die nodig heeft.


Sessie tarief: € 82.50

Afspraak maken?