Wat heb jij nodig om je gezond en in balans te voelen?

Schrijf je in voor mijn inspiratiemail

Miranda Frijters & Mao

10 april 2017 •

Wat heel herkenbaar was uit de reading is het volgende:

Mao nodigt me uit om me meer daadkrachtig op te stellen. Ze vind het lastig dat ik steeds zo twijfel.
Ze geeft door: laat je mannelijke kant maar eens zien en ga staan voor wat je voelt en weet en voor de keuzes die je maakt.
Mao geeft ook aan dat ik mijn wijsheid mag gaan inzetten.

Bovenstaande heeft bij mij een proces in gang gezet. Dit heeft er toe geleid dat ik nu keuzes ga maken met betrekking tot het werk wat ik doe.

Minder uren werken op de dialyse en meer uur in de praktijk. Maar ook welke taken wil ik op de afdeling dialyse blijven doen.
Ik ben nu dialyseverpleegkundige en kwaliteit coördinator. Mijn taak als kwaliteit coördinator heb ik nu neergelegd.

Ook heb ik de keuze gemaakt om het traject van praktijk ervaring te volgen om zo mijn praktijk nog beter neer te zetten.

Aanvullend van mij: Mao is de poes van Miranda. Mao zat niet lekker in haar vel en Miranda wilde uitzoeken waarom.
De healing zorgt voor meer balans, alles wat er los komt, wat ik voel,ervaar en verneem tijdens een sessie deel ik met Miranda en zo komen we samen tot een geheel.
De sessie heeft Miranda een zet in de goede richting gegeven. De keuze om een traject van praktijk ervaring te volgen is super. Ook Miranda gaat zich inzetten om dieren en hun mens te helpen!
Spannende stap, maar ze gaat het wel doen.

Mao liet later nog wel andere fysieke klachten zien. Dierenarts en andere voeding zorgt er nu voor dat het beter met haar gaat.
Dit laatste heeft Miranda zelf kunnen doen, omdat ze beter heeft geleerd om te vertrouwen op haar gevoel en daarin haar stappen te zetten.

Kijk eens naar de foto, wat een schitterend contact die twee hebben. Wat een vertrouwen en liefde!