Wat heb jij nodig om je gezond en in balans te voelen?

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Hoe ik werk

Behandeling bij TotaCuraWanneer je bij mij komt doe ik graag “dat” waarmee jij je geholpen voelt. Blokkade herstellen, inzicht krijgen in jezelf, moeheid erkennen, ontspannen – dat wat nodig is
Soms is dat alleen coachings gesprek. Vaak is het een combinatie van coaching en massage of healing. Ook komt het geregeld voor dat mensen zeggen, kijk maar wat voor behandeling je geeft, als het om massage gaat. Dat vind ik erg leuk!
Maar natuurlijk mag je zelf aangeven wat je zelf wilt, het is jouw behandeling.

Het komt ook geregeld voor dat we samen een korte meditatie of visualisatie doen. Dit bied ruimte en rust om de behandeling voort te zetten.
Tijdens een coachsessie kan het voorkomen dat ik met de spiertest, O-ring test, werk. Om antwoorden vanuit jouzelf helder te krijgen. Dit werkt via jouw onderbewuste,  de antwoorden zijn echt van jou. We kunnen op deze manier d.m.v. goede vragen stellen blokkades traceren en vandaar uit helen. Dus we gaan op zoek waar de blokkade vandaan komt. Aansluitend werk ik met Emotioneel Evenwicht.

Voordat de massage of healing begint leg ik uit hoe je mag liggen en vertel ik hoe ik te werk ga.
Dat geeft duidelijkheid. Meestal staat er een rustig muziekje aan en de kaarsjes branden. Ik zet ook wel aromatherapie in, maar altijd in overleg, omdat geuren heel persoonlijk zijn.

Ik bied verschillende vormen massage, ieder met zijn eigen kwaliteiten. Voor mij staat Respect en wederzijds vertrouwen en werken in afstemming met jou hoog in het vaandel.

Een behandeling bij “Totacura Behandelt” zal nooit exact hetzelfde zijn, zo werk ik niet.
Als je 3 keer voor een klassieke rugmassage komt, zal het in grote lijnen hetzelfde zijn, maar nooit helemaal. Iedereen zit elke dag weer anders in zijn vel en dat vraagt andere aandacht. Altijd.

Wanneer je een deelbehandeling vraagt, dan zal ik altijd de rest van jouw lichaam ook even (aan)raken, al is het maar met een strijking over de zachte deken waaronder je ligt. Dan pas voelt het af en compleet.
Wat ik doe, heb ik zelf ooit ervaren en voelt goed.

We doen er alles aan om het zelfgenezend vermogen van het lichaam aan het werk te zetten!
Dat werkt altijd, misschien niet altijd zo bewust, maar vertrouw er echt maar op dat dat onbewust zeker zo is.

Wat onbewust nog in ons leeft, wordt door de behandeling sneller bewust gemaakt en zo kun je wat er speelt in jou verwerken.
De blokkade is geheeld.

Je bent welkom in mijn praktijk precies zoals jij bent! Jij mag er helemaal zijn. Met je mooie en met je minder mooie kantjes, want die hebben we allemaal en daar zitten ook de blokkades vanuit negatieve overtuigingen en veroordelingen naar jezelf.

Alles is in afstemming met elkaar. Zo halen we het beste uit de behandeling voor jou.

Afspraak maken?

Menu Title