Wat heb jij nodig om je gezond en in balans te voelen?

Schrijf je in voor mijn inspiratiemail

Healing voor huisdieren

Dieren healing Oud Beijerland

Misschien is er iets aan de hand binnen het gezin, veel onrust, verdriet, boosheid, dit heeft effect op jullie zelf, maar ook op het dier!
Dit wordt weleens vergeten.
Zij hebben ook behoefte om gehoord en gezien te worden, net als de mens.

Elke verandering heeft effect, ook verhuizing of verlies van een ander dier dat in huis leefde. Help je huisdier als het lijkt vast te lopen in zichzelf. Dit herken je door ander gedrag, op welk vlak dan ook, bijvoorbeeld bij het uitlaten of ander eetgedrag.

Voorbeelden wanneer je een healing in kunt zetten voor jouw lieve huisdier:

  • Angst
  • Geen echt contact, verbinding met je dier
  • Lusteloosheid
  • Verdwenen eetlust
  • Veel likken ineens
  • Helen versnellen na operatie of andere behandeling
  • Ander gedrag algemeen

Let wel: altijd goed om een arts of deskundige mee te laten kijken bij heftige veranderingen. De healing is een ondersteunende behandeling.

 

Het is heel mooi als je je huisdier als spiegel van jou kunt zien.
Je dier vertoont ongewenst gedrag, maar jouw hond laat eigenlijk iets zien wat jij niet wilt zien in jouzelf. De hond probeert dit zichtbaar te maken.
Om dit zelf in te gaan zien kan best lastig zijn, omdat dit juist het stukje is wat je ontkent in jezelf of het zit in je allergiehoek. Je weet dan geen verbinding te maken met dat deel van jou waar de boodschap voor jou zit.

Een “Coach-Sessie” in combinatie met een “Healing-Sessie” voor huisdieren en dus eigenlijk voor jou als eigenaar heel waardevol. Waar jij jezelf kunt leren herkennen en dus kunt helen, zo help je jouw dier en jouzelf. Samen helen en samen verder op een positieve basis.

Maar ook rondom een operatie geeft healing rust voor jouw dier, als je dit ook nog met Bach Bloesem Remedie ondersteunt, dan is dat zo liefdevol.
We willen uiteindelijk allemaal het beste voor ons maatje toch?!

€ 75,- Healing sessie inclusief Bach Bloesem Remedie test (excl. flesje Bach en excl. verzenden)


Uit de praktijk:

Na de reading was er meer inzicht in het proces waarin het gezin zit. De hond ontving graag de healing! Er gebeurde heel veel. Oude stukken konden loskomen, zodat er weer ruimte was voor nieuwe energie.
De hond kon zich meer verbinden met het gezin. We hebben een andere hond gekregen, was een dankbare reactie

Afspraak maken?
Woon je verder weg, geen probleem, dan plannen we een Skype Sessie in. Op de geplande afspraak bel ik jou en starten we de sessie. Een prachtige manier om te verbinden.