Wat heb jij nodig om je gezond en in balans te voelen?

Schrijf je in voor mijn inspiratiemail

Energetische massage

De “Energetische massage” is een liefdevolle zachte massage die jou laat voelen waar je energie wel of niet stroomt. Je wordt je bewust van jouw energiehuishouding.

Als je op een bepaalde plek of gebied niet zoveel voelt, kun je ervan uitgaan dat hier te weinig energie is. Door de massage goed in te zetten is er op termijn weer stroming en zul je dat merken doordat jij je fysieke lijf weer goed (aan)voelt.

Dit kan een deelbehandeling zijn, maar ook een lichaamsbehandeling. Soms doe ik dat op basis van de elementen. We willen allemaal stromen, maar soms stromen we niet en dan voelt element water erg prettig.

Wanneer we te soft aan het worden zijn, kunnen we wat pit gebruiken en zet ik element vuur in. Vaak wordt er afgesloten met lucht, omdat dit zo heerlijk luchtig maakt. Ook in je hoofd.

€ 75,- per uur


Energetische massage uit de praktijk

Men ervaart de rust en daarmee de spanning en ontspanning in het lichaam. Wanneer men de spanning ervoer was er de mogelijkheid naar de “pijn”plek te ademen, dit bracht verlichting en uiteindelijk loste de spanning op.

Afspraak maken?