Wat heb jij nodig om je gezond en in balans te voelen?

Schrijf je in voor mijn inspiratiemail

Mens & Huisdier samen behandelen

Healing behandeling voor mens en dierJouw huisdier is het uitgangspunt om te kiezen voor een DuoBehandeling. Jouw hond, kat, konijn of ander dier voelt zich niet lekker in zijn vel, gedraagt zich anders, de dierenarts en eventuele gedragsdeskundige weten het niet.
Toch wil je jouw huisdier helpen, want jij wil het beste voor je maatje.

Met DuoBehandeling worden zowel baasje als dier behandelt.

Wanneer er emotionele en/of fysieke klachten zijn bij jouw huisdier, dan is het heel slim om de mens waarmee het huisdier het meest betrokken/verbonden is ook te behandelen. Uit loyaliteit kan een dier veel overnemen om te helpen en dit fysiek laten zien.

Jullie leven samen in hetzelfde huis met dezelfde energie. Zodra de energiehuishouding verandert, kunnen er wonderen gebeuren.

Waarom dit inzetten:

  • Beter contact tussen baasje en huisdier
  • Angst te zien bij het dier
  • Disbalans
  • Er is iets, maar je weet het niet, verhoog jullie gezamenlijke energiesysteem

Wanneer je merkt dat je huisdier niet lekker in zijn vel zit, dan kun je heel mooi een healing en/of massage in combinatie met TTOUCH technieken toepassen.
Zo wordt het dier lichaamsbewust en voelt het zich al snel beter in zijn vel. Dit kan alleen als het dier het zelf toelaat.

Wanneer de mens ook behandeld wordt middels healing of massage pak je een groter geheel binnen het gezin. Verandert er namelijk iets ten goede in de energie van de mens, dan verandert de omgeving automatisch mee, maar verander je ook nog eens de energie van het dier binnen hetzelfde gezin, dan kun je je voorstellen hoeveel meer effect het zal hebben voor dit gezin.

Een dier is meestal de spiegel voor de mens. Deze laat zien wat er leeft bij de mens.
Voorbeeld:
Het dier heeft last met eten. Dan kan het zomaar zijn dat het baasje het leven op bepaalde vlakken lastig te verteren vindt of misschien zelfs zelf ook spijsverteringsklachten heeft.

Het baasje kan dan een gesprek aangaan via de intuïtieve begeleiding in mijn praktijk en een buikmassage ontvangen. Het dier kan een healing ontvangen op afstand.

Jullie staan samen in eenzelfde bubbel.

Healing behandeling voor mens en huisdier

Na de behandelingen is het de bedoeling dat jullie in een lemniscaat staan. Jullie zijn nog steeds met elkaar verbonden, maar wel ieder in jullie eigen bubbel.

Healing behandeling voor mens en huisdier

Bach Bloesem Remedie is heel fijn om in te zetten. Dit doen we dan in overleg. Het werkt fantastisch. Deze energetische ondersteuning is heel zacht en liefdevol.
Zijn energie wordt op positieve wijze aangevuld. Als het baasje ditzelfde ook neemt, dan ondersteunt dit extra. Je kunt de druppels gewoon in het water doen of aan het eten toevoegen en is compleet veilig. Huisdieren pakken dit wonderlijk goed op. Het is helemaal niet noodzakelijk dit naast de healing in te zetten. We kunnen testen of dit nodig is.

Tarief:
€ 70,- per keer, mens in de praktijk + dier op afstand.
Een flesje Bach Remedie dient apart voldaan te worden.

Afspraak maken?