Wat heb jij nodig om je gezond en in balans te voelen?

Schrijf je in voor mijn inspiratiemail

Cursus: Open je Hart

Open je Hart”

Deze cursus, bestaande uit 8 middagen is speciaal voor jou, de jonge sensitieve vrouw.
Je staat midden in je leven, carrière, gezin, familie, alles vraagt je aandacht en is belangrijk voor je.
Alleen door al die ballen die je in de lucht te houden hebt, ben je steeds meer vanuit je hoofd gaan leven in plaats vanuit je hart.
En dat terwijl je weet dat daar je kracht ligt. Je weet wel wat belangrijk is voor je, maar je komt er niet altijd meer aan toe.

Tijdens deze cursus sta jij centraal.
Het gaat erom dat jij weer voelt en weet wat voor jou echt belangrijk is. Deze cursus is er om je te leren hoe je weer helemaal vanuit je hart kunt gaan leven, écht vanuit jouw hart. De veelheid van het leven haalt ons snel af van onze hartenwensen.

Want jij bent belangrijk!

Doordat we zijn vergeten ons hart te volgen, te luisteren naar wat ons hart ons ingeeft en omdat ons hoofd de overhand heeft genomen en we zoveel moeten van onszelf, is de stem van ons hoofd de stem van ons hart gaan overschreeuwen.
Alle facetten van het leven komen aan bod: mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel.

Kernwoorden: Voelen, ervaren, voeden, begrijpen, doen, intentie, stromen, creatie, ontspannen, ontdekken, gronden, verlangen

Je gaat heel praktisch leren met diverse oefeningen, toelichtingen en uitdagingen om de stem van je hart weer te kunnen horen en de stem van je hoofd ondergeschikt te maken aan de stem van je hart. Je krijgt handvatten aangereikt die je direct in je dagelijkse leven kunt toepassen.

In 7 cursusmiddagen krijg je alle input aangeleverd die jou gaan helpen volledig bij je hart te komen.
Tijdens de afrondende middag, zeker niet onbelangrijk!, in januari 2020 laten we alles samen komen van deze cursus, waardoor jij een heel sterke intentie kunt neerzetten voor het nieuwe jaar.

Wij kijken er enorm naar uit dit met jou te doen!
Hoe mooi is het als jij weer vanuit je hart gaat leven en het leven creëert wat jij wil.
Want als jij dit gaat doen, ben jij een voorbeeld voor anderen en zo groeit deze harts-energie en wordt het krachtiger voor de wereld om jou heen.

Maar eerst jij ♡

De cursus wordt gegeven door Sonja Zuidema, energetisch coach en Manja van Hooijdonk holistisch coach. Twee ervaren coaches die hun ervaring en kennis graag inzetten om jou weer te herinneren hoe het is om vanuit je hart te leven.

Data 2019 : allen op vrijdagen:
20 september
4 oktober
18 oktober
1 november
15 november
29 november
13 december

Uitzondering is de afsluiter van de cursus. Deze is op zaterdag 11 januari 2020

13:00 tot 15.30 uur
Sonja Zuidema en
Manja van Hooijdonk

Kosten €275,-