Wat heb jij nodig om je gezond en in balans te voelen?

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Bach Bloesem remedie

Bach Bloesem Remedie Oud BeijerlandBach Bloesem remedie” zijn extracten van bloemen die jou helpen dichter bij jezelf te komen. Dit zet je in als je in een emotionele periode zit of wanneer je bepaalde eigenschappen als angst in welke vorm dan ook, verdriet, het niet hebben van (zelf)vertrouwen of een andere emotie of eigenschap ervaart.

Er zijn 7 groepen en elke groep heeft zijn eigen kwaliteiten.

  • Onzekerheid
  • Angst
  • Moedeloosheid en wanhoop
  • Overgevoeligheid voor invloeden en ideeën
  • Overbezorgdheid voor het welzijn van anderen
  • Eenzaamheid
  • Onvoldoende interesse in het hier en nu

Bach Bloesem Remedie zijn druppels die je gedurende de dag oraal inneemt. Je kunt de druppels in je dagelijkse drinken doen. Omdat het puur natuur is, is het compleet veilig en naast medicatie en homeopathie in te zetten.

Voor volwassenen en kinderen, dieren en planten. Kinderen en dieren zijn nauw verbonden met de natuur en daarom werkt dit echt heel goed.

Er zijn 38 verschillende remedies. Iedereen heeft alle 38 remedies in zich. Je hebt als het ware de 38 verschillende energiepotjes in en om je heen hangen. Maar is jouw potje nu helemaal vol of niet. Wanneer een potje leeg raakt, dan kun je die gaan aanvullen.

Als je energie tekort komt dan ervaar je jezelf op een minder positieve manier. Maar ga je Bach remedie inzetten, dan vul jij jouw persoonlijke potje weer aan en ga je gaandeweg jezelf weer als positief ervaren.

Toch is enkel Bach inzetten niet altijd het enige wat nodig is. De Remedie ondersteunt op energetisch niveau. Door dit aan te vullen kunnen je gedachtes en hoe je doet veranderen.
Op deze veranderingen mag je wel alert zijn. Het is fijn om dit in een gesprek even helder te maken. Zodat je beter weet hoe je met jouw nieuwe jij om kunt gaan.
In de praktijk kan er namelijk iets veranderen wat een andere actie vraagt dan voorheen.
Check jezelf op veranderingen tijdens en na gebruik van Bach Bloesem Remedie.

Zeker bij dieren en kinderen is het goed om in gesprek te blijven. Zoals geschreven, zij zijn zo puur en pakken dit makkelijk op en de veranderingen zijn meestal sneller zichtbaar, dit vraagt meebewegen van de ouder of van de eigenaar van het huisdier.

€ 65 inclusief testen vooraf, flesje met Bach Remedie en uitleg.

Bij een vervolgsessie wordt er € 22,50 voor de test inclusief het flesje met Remedie + de tijd die de sessie duurt, te weten € 65 per uur.


Bach Bloesem remedie uit de praktijk

Ik raakte overtuigd van de werking door mijn toenmalige kat. Hij was enorm schuw. Een handbeweging en hij was weg. Deze angsten zaten diep en daardoor duurde het wat langer, maar na 6 maanden liep meneer langs de benen van de visite. Ik kon mijn ogen niet geloven.

Mijn dochter had regelmatig jeuk. Er werd duidelijk over haar grens gegaan oftewel ze liet over haar grens gaan. Alle indrukken op school werden wat veel. Door Bach in te zetten was de jeuk in 4 maanden weg.

Afspraak maken?

Menu Title